Την ΕΠΣ Έβρου καταγγέλλει η ΑΕΔ γιατί δεν άλλαξε η ημερομηνία του αγώνα μεταξύ Ορέστη και ΑΕΔ, λόγω πανελληνίων εξετάσεων.
Η ανακοίνωση της ΑΕΔ.

Με λύπη μας καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και συγχρόνως εγκληματική στάση της Ε.Π.Σ Εβρου να μην δώσει λύση στο πρόβλημα σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Ορεστης Ορεστιάδος και Αθλ.Ενως.Διδυμοτείχου στης 22-05-2013.
Απαράδεκτη γιατί, κατά πρώτον χωρίς ίχνος σοβαρότητας διοργάνωσε το πρωτάθλημα παιδικών ομάδων εν μέσω εξεταστικής περιόδου , και κατά δεύτερων στα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η απόφαση της , δεν δίνη λύση παρά μόνο ως Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας της , λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού γιατί δεν συναινεί η ομάδα της Ορεστιάδος. Κάνουμε γνωστό ότι στις 23-05-2013 ημέρα Πέμπτη τα παιδιά δίνουν εξετάσεις και καλούνται την Τετάρτη παραμονή εξετάσεων να αγωνιστούν. Εδώ να σημειωθεί ότι από το άρθρο 17- παράγραφος 3- Καν.Αγώνων Ποδ προβλέπεται η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας .
ΚΥΡΙΟΙ τις Ε.Π.Σ και σεις παράγοντες και προπονητές του Ορέστη να σας θυμίσουμε ότι ο ρόλος μας ως παράγοντες, και προπονητές , είναι κατά κύριο λόγο παιδαγωγικός , καλούμαστε να διαπαιδαγωγήσουμε έτσι ώστε οι αυριανοί πολίτες και αθλητές της κοινωνίας μας να δίνουν τους αγώνες τους στους στίβους της ζωής και του ποδοσφαίρου , με γνώμονα τους, το ΕΦ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ και όχι με τρόπους που φέρνουν την απαξίωση στους θεσμούς και την κοινωνία , κατά επέκταση αυτό που ζει στις μέρες μας η χώρα μας στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική της ζωής . Σ’αυτό λοιπόν το σημείο είναι το έγκλημα που διαπράττεται .
Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά , οι αθλητές πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.