Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΛΑ.Ο.Σ Ν. Έβρου, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες πολλών συμπολιτών μας σε φάρμακα, στα πλαίσια της δεδομένης πλέον οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, διοργανώνει κοινωνική δράση συλλογής φαρμάκων. Η παρατηρούμενη περίσσια φαρμακευτικών σκευασμάτων σε πολλά νοικοκυριά θα μπορέσει να ανακουφίσει μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας.
Για το σκοπό αυτό, σας προσκαλούμε σε συνεργασία με το Πολυκοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στηρίζοντας τη μέχρι σήμερα χρήσιμη προσφορά του, να ενισχύσετε την παραπάνω προσπάθεια, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 17/05/2013 έως την Τετάρτη 22/05/2013 καταληκτική ημέρα συγκέντρωσης και παράδοσης φαρμάκων στην είσοδο της Δημαρχίας Αλεξανδρούπολης.
Στο παραπάνω διάστημα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στη Δημαρχία τις εργάσιμες ημέρες, απογεύματα 18:00 – 20:00 και το Σάββατο πρωί 10:00 – 13:00 όπου θα παραβρίσκονται και εθελοντές του Πολυκοινωνικού Φαρμακείου για τις παραλαβές. Προς διευκόλυνση συμπολιτών μας μπορούμε να παραλάβουμε την προσφορά τους από το χώρο τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γραμματέα Οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ Έβρου κο Νεκτάριο Κοκκώνη (κιν. 6932245046).