Το Jump Ball της απόλυτης γιορτής του Basket στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 (19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο, με πολλά μεγάλα ονόματα του αθλήματος να είναι εκεί… Σιγάλας, Μπουντούρης, Ρετζιάς, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Κόρφας, Γιαννούλης και τα άλλα παιδιά!!!
Θα δώσουν ένα Φιλικό – Φιλανθρωπικό αγώνα (για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου) με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης και της ομάδας του Εθνικού, η οποία φέτος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Τιμή Εισιτηρίου: 5€
Πριν τον Αγώνα θα βραβευθούν σε ειδική τελετή Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Έβρου, ενώ Αναμνηστικά Διπλώματα θα απονεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
Σ΄ αυτό το μπασκετικό πάρτυ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα «βλαστάρια» του Εβρίτικου Μπάσκετ, οπότε στο PreGame στις 18:00 θα αγωνισθούν οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Εθνικού και της Ολυμπιάδας.
Τη μουσική επιμέλεια της Μπασκετικής Γιορτής της Αλεξανδρούπολης θα την έχει η Music For Your Party, ενώ όμορφες παρουσίες του Ritmo De Arte θα μας χορέψουν σε ρυθμούς Zumba & Hip Hop.
Μία Αθλητική Εκδήλωση που θα τα έχει ΟΛΑ!!!… Κυριακή 19 Μαϊου 2013 στις 19:00, Κλειστό Γυμναστήριο.