Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στην ΣΟΦΙΑ το Σάββατο 18 Μάιου.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των χωρών ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και της ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την ανάπτυξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ΕΛΛΑΔΑ από την προηγούμενη χρονιά, ένας θεσμός στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με την στήριξη της Ε.Γ.Ο και του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ, στις μικρές ηλικίες.
Έχει συμφωνηθεί κάθε χρόνο η κάθε χώρα να διοργανώνει το αντίστοιχο τουρνουά. Διακαής στόχος είναι διεύρυνσή του με γείτονες χώρες, έτσι ώστε να διοργανωθεί κάποια στιγμή μια «ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ».
Εκτός από την ανάδειξη του αθλήματος γαλουχούνται αρχές και αξίες, που εκτός από το πνεύμα του αθλητισμού προωθείται η ειρήνη, η συνεργασία ,η φιλία, η αλληλεγγύη και ανθρωπισμός, αξίες απαραίτητες σε μια κρίσιμη εποχή που πρέπει να παιδιά μας να αφομοιώσουν.
Παράλληλα ο Α.Ο.Ε.Γ.Α. σε συνεργασία και με την συνδρομή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης θα μοιράσει στις αποστολές των ομάδων, αναμνηστικές και διαφημιστικές σακούλες που θα περιέχουν ταξιδιωτικούς οδηγούς και δείγματα από προϊόντα της ευρύτερης περιοχής μας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά και στο προπονητικό team του Α.Ο.Ε.Γ.Α που θα εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας!!