Συνελήφθη σήμερα (22-07-2011), στην παρέβρια περιοχή της Γεμιστής Φερών, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο Ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές σήμερα (22-7-2011), στην παρέβρια περιοχή της Γεμιστής Φερών, από ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, διότι με πλαστική βάρκα, μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στη Χώρα μας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν, με τα τρία ανήλικα τέκνα τους. Με την σύλληψή του 34χρονου απετράπη η παράνομη είσοδος στο Ελληνικό έδαφος σε άλλους επτά περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος.

Μία πλαστική βάρκα και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.