Συνελήφθη την Κυριακή στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 29χρονος Σκοπιανός ο οποίος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Ο 29χρονος προσπάθησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατά τον ενδελεχή και εμπεριστατωμένο έλεγχο, από τους Έλληνες αστυνομικούς και τους αξιωματούχους του FRONTEX προέκυψε ότι ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί, καθώς και ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές Σερβίας, ως όχημα κλεμμένο και αναζητείται.
Προέκυψε επίσης ότι η άδεια κυκλοφορίας που κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς είναι γνήσια, πλην όμως αποκτήθηκε με δόλια μέσα.
Κατασχέθηκαν:
• ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• μία άδεια κυκλοφορίας
• δύο πινακίδες
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Αλεξανδρούπολης.