Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης – Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) πρόκειται να λειτουργήσουν κατά την επόμενη περίοδο προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Κατά την περίοδο αυτή, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης πρόκειται να υλοποιηθεί το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τοπική Ιστορία 25 ώρες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε :
– στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη διεύθυνση (Παλαιό Δημαρχείο) Πλατεία ηρώων Πολυτεχνείου Τηλ. 2551350088-89 τις εργάσιμες μέρες από 10.00 π.μ -13.00 μ.μ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.