Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της ΠΑ.Μ.Θ. στο πλαίσιο των δράσεων τέχνης του Μάρτη της Ισότητας με θέμα
«Γυναίκα / Frau / կին / femeie /woman/ жена / donna / женщина / kadın / kvinne»
με τα έργα και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.
Η έκθεση φιλοξενείται στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης έως 10 Απριλίου 2013.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει φωτογραφίες με θέμα τη γυναίκα σε όλες τις ηλικίες, και σε διάφορες χώρες, με διαφορετικές προσεγγίσεις από το φωτογράφο. Για ακόμη μια φορά αναδείχτηκε η ομορφιά, η δυναμικότητα και η θέση της γυναίκας στο σύγχρονο κόσμο με τη ματιά νέων ανδρών και γυναικών.
Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου – Μαυρανεζούλη, την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κανελάκης. Ο κ. Κανελάκης εξήρε τη δουλειά των καλλιτεχνών, την πρωτοβουλία της ΠΕΠΙΣ, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και φιλοξενία την Αγγέλα Γιαννακίδου και τα μέλη του ΚΕΔΗΦΩΤ. Τόνισε τη θέληση των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. και ιδιαίτερα των εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για στήριξη δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη και τον πολιτισμό της περιοχής.
Στα εγκαίνια παρευρέθησαν, επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λίτσα Κουκουβέλα, οι καλλιτέχνες φωτογράφοι, αρχές του τόπου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Image and video hosting by TinyPic