Ότι μάζεψαν όλες τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ από τον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει μέλη της Χρυσής Αυγής η γραμματεία ΠΑΜΕ Έβρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ μετά περιοδεία στελεχών του στον ΟΑΕΔ στελέχη της Χρυσής Αυγής πήγαν στο χώρο μάζεψαν όλο το υλικό του ΠΑΜΕ και απείλησαν με μήνυση του διευθυντή του ΟΑΕΔ γιατί επέτρεψε την παρέμβαση της οργάνωσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει το ρόλο της ως κόμμα συστημικό, ως το καλύτερο στήριγμα της εργοδοσίας, που καταστρέφει το λαό. Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε το ρόλο της ως εχθρός του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, ως δύναμη κρούσης ενάντια κατά των εργαζομένων – Ελλήνων και μεταναστών – με την παρέμβασή της στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης μετά από την περιοδεία του ΠΑΜΕ στις 22 Μάρτη 2013.
Στελέχη του ΠΑΜΕ, μαζί με αντιπροσώπους του στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, πραγματοποίησαν περιοδεία και συνομίλησαν με τους σπουδαστές του ΟΑΕΔ, τους κάλεσε σε αγώνα μέσα από τη σχολή και τα σωματεία τους ενάντια στην πολιτική που τους οδηγεί στη φτώχεια και την ανεργία, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να διεκδικήσουν τη ζωή που τους αξίζει.
Αμέσως μετά την αποχώρηση του ΠΑΜΕ μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στο χώρο, μάζεψαν όλες τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους μαθητές της σχολής και απειλώντας με μήνυση το Διευθυντή του ΟΑΕΔ γιατί επέτρεψε σε «κόμματα» να μιλήσουν με τους μαθητές.
Η Χρυσή Αυγή που στήνει δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεων εργασίας και παίζει το ρόλο του ντίλερ των επιχειρηματιών που ψάχνουν για φτηνή εργατική δύναμη χωρίς δικαιώματα και με εξευτελιστικά μεροκάματα.
Λαός και νεολαία μπορούν να αποκαλύψουν το ρόλο της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, το βρώμικο ρόλο των χρυσαυγιτών ως τσιράκια της μεγαλοεργοδοσίας, να τους αντιμετωπίσουν, να τους απομονώσουν. Πολιτικά, μέσα από το ίδιο το εργατικό, λαϊκό κίνημα και τους φορείς του, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία και στις σχολές. Καμία ενέργειά τους αναπάντητη. Αποκάλυψή τους παντού και ταξική απομόνωσή τους.