Εκτός από το κέντρο του Διδυμοτείχου με τον κατεστραμμένο πεζόδρομο, προβλήματα υπάρχουν και στις γειτονιές της πόλης. Παιδικές χαρές, μισές καθαρισμένες, λακκούβες στους δρόμους, κάδοι απορριμάτων χωρίς καπάκια, χόρτα περιμετρικά σχολείων, αλλά και περιμετρικά του μουσείου που αναμένεται να ανοίξει.

Το thraki Νεα σύντομα θα παρουσιάσει φωτογραφίες από το ανάχωμα και το κάστρο της πόλης.
Image and video hosting by TinyPic
Σε απάντηση προς Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Διδυμοτείχου (της πόλης και των χωριών), ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για όσα παρουσιάσαμε αναφέρουμε τα εξής: είναι γνωστό σε όλους ότι ο πεζόδρομος παρελήφθη από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Οι εικόνες όμως που παρουσιάσαμε είναι του μηνός Ιουλίου 2011 (έξι μήνες μετά την αλλαγή Δημάρχου). Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα σπασμένα μάρμαρα, αλλά και στους δεκάδες οδηγούς οι οποίοι διασχίζουν τη Βενιζέλου, σα να μην υπάρχουν απαγορευτικά. . .

Το thraki Νεα φιλοξενεί όλες τις απόψεις. Με χαρά περιμένουμε όποιον/α έχει συγκεκριμένη άποψη να την καταθέσει. Email: thrakinea@gmail.com

Εμείς μιλάμε και στα καφενεία, αλλά δε μιλάμε μόνο εκεί και φυσικά δε ντρεπόμαστε για την άποψή μας, την οποία καταθέτουμε καθημερινά και κρινόμαστε γι’ αυτό.

Το πρώτο μέρος με απαράδεκτες εικόνες από το Διδυμότειχο.
Image and video hosting by TinyPic

Κι ένα γενικότερο σχόλιο για την περιφερειακή δημοσιογραφία (πάντα σύμφωνα με τη δική μας γνώμη).
Μακάρι να δείχναμε μόνο όμορφα στιγμιότυπα. Μακάρι να ήταν όλα αλλιώς, αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Αυτό που μάθαμε καλά στα χρόνια της δημοσιογραφικής μας παρουσίας, αλλά κυρίως αυτό που συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ότι ότι ο καθένας κρίνεται γι’ αυτό που είναι και ασκεί. Όχι γι’ αυτό που ήταν. Κι επειδή στις μέρες μας δεν υπάρχουν παλάτια στην άμμο, δεν υπάρχουν παλάτια γενικά, καλό θα είναι τουλάχιστον στην άμμο να μην κάνουμε όνειρα.