Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την κακή φιλοξενία που έτυχαν φίλοι του ΠΑΟΚ

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την κακή φιλοξενία που έτυχαν οι 25 φίλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ, μόνιμοι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, στους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο. Παρά τις προσπάθειες και την έγκριση για την είσοδο των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ.Σαλαμάγκα, τον οποίο, και ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια του, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να παρακολουθήσουν τον αγώνα, εξαιτίας και της οργανωμένης αντίδρασης της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του προέδρου της κ.Τζίμα.
Η στάση της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προκαλεί ερωτηματικά τη στιγμή που στο ίδιο γήπεδο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς οπαδοί ομάδων της Αθήνας. Λυπόμαστε πραγματικά για αυτή τη συμπεριφορά. Είναι ντροπή από τους διοικούντες της Αλεξανδρούπολης. Αλλά οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα».
Ο Γιώργος Ανδρέου συνεχάρη την ομάδα του: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή εμφάνιση αλλά οφείλω να επισημάνω πως η διαιτησία θα έπρεπε να ήταν πιο προσεχτική ειδικά στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης».
seleo