Σας κάνουμε γνωστό ότι η ΓΣΕΕ, η Γραμματεία Γυναικών της και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., με την οργανωτική στήριξη της Γραμματείας Οργανωτικού υλοποιεί ειδικό Πρόγραμμα Δράσης για την προώθηση και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων.
Για την υλοποίηση του Προγράμματος λειτουργεί η Κεντρική Δομή Ισότητας των Φύλων, με σκοπό την υποστήριξη των δράσεων της Γραμματείας Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε., που στεγάζεται και λειτουργεί στην οδό Ιουλιανού 24 & Αινιάνος 3, τηλ.:210-8202259 και e-mail: isotita@gsee. gr
Επίσης, έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν Δομές Ισότητας των Φύλων σε δευτεροβάθμιες οργανώσεις, Κλαδικές Ομοσπονδίες Εργαζομένων, Εργατικά Κέντρα καθώς και στο :
Εργατικό Κέντρο Έβρου
Tηλ: 25510-26274
e-mail: isotita@ekevrou.gr

Υπεύθυνη Δομή Ισότητας : ΦΡΑΣΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Στέλεχος Δομή Ισότητας : ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Γραφείο της Δομής Ισότητας των Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη λειτουργεί στα γραφεία του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου, που βρίσκονται επί της οδού Λεωφ. Δημοκρατίας 372 (2ος όροφος) . Ώρες λειτουργίας γραφείου εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή από 09 – 15,00 πρωί και Τρίτη, Πέμπτη από 09-13.30 πρωί και απόγευμα από 18.00 έως και 20.30
Στο πλαίσιο του Προγράμματος αυτού εντάσσεται η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης Help line για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται μέσα στα σωματεία. Σκοπός της λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής Help line είναι η παροχή πληροφόρησης προς τις γυναίκες αυτές, σχετικά με εργασιακά ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη συνδικαλιστικών δράσεων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ενθάρρυνση και η ενεργός συμμετοχή τους στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων.
Η τηλεφωνική γραμμή Help line: 801-110-1900 είναι πανελλαδικής εμβέλειας, λειτουργεί καθημερινά από 09:00 – 17:00, με το συντονισμό της Κεντρικής Δομής Ισότητας της Γ.Σ.Ε.Ε., τηλ. 210-8202259.
Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων (ΚΕΠΕΑ) της Γ.Σ.Ε.Ε. συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση, τηλ. 210-8202174, προς τους εργαζόμενους και άνεργους Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής, καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γκιγκούδης Απόστολος Φουτζιτζής Βασίλειος