Ο Αθλητικός Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ στην αίθουσα «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», τον ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτας.
Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της Βουλγαρικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. JORDAN JOVTCHEV και ο κ. KRASIMIR DUNEV οι οποίοι είναι και παγκοσμίως αναγνωρισμένοι με πολλές διακρίσεις στον χώρο της γυμναστικής, ο πρόεδρος των Ολυμπιονικών κ. ΤΑΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ και οι ενεργοί Έλληνες αθλητές κ. ΜΑΡΑΣ ΒΛΑΣΗΣ και κ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Ο Α.Ο.Ε.Γ.Α στο πλαίσιο των διευρυμένων δραστηριοτήτων του και σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήττει όλους μας, προσπαθεί να καλύψει λειτουργικές ανάγκες, χωρίς στο μέλλον να επιβαρύνει τους γονείς και παράλληλα θέτει στόχους για ποιοτική και οργανωτική δουλειά σχετικά με την συγκεκριμένη εκγύμναση των παιδιών μας στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.
Επισημάνεται, πως οι επίσημοι προσκεκλημένοι έρχονται δωρεάν, στηρίζοντας και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του συλλόγου στο να γίνει, ανταγωνιστικός απέναντι στις ομάδες του κέντρου και να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, στην ευρύτερη ακριτική περιοχή μας.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες από τις πετυχημένες πορείες στο χώρο της ενόργανης των προσκεκλημένων μας, όπως και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φορείς και παράγοντες που στηρίζουν τις προσπάθειές μας, όπως και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς στο να ανταποκριθούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!