Ο Σταύρος Αποστολίδης οδηγεί ακόμα πιο ψηλά τον ραδιοφωνικό σταθμό status 94,2.

Η απόφασή του να μεταφέρει τις εγκαταστάσεις από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Φερών εμπεριέχει πραγματικά και «συμβολικά» επιχειρήματα.

Καταρχήν ο νέος χώρος είναι πολύ πιο μεγάλος και δίνει πολλαπλάσιες δυνατότητες. Το προσωπικό του σταθμού θα εργάζεται σε πιο άνετο περιβάλλον και ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ραδιοφωνικού σταθμού στην Ευρώπη.

Ο χώρος όμως ακριβώς απέναντι από το αεροδρόμιο κρύβει και πολλούς συμβολισμούς. Καταρχήν δίνει την αίσθηση της απογείωσης. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Περισσότερα για το νέο βήμα του status 94,2 σε λίγες μέρες.

Το thraki Νεα, εύχεται στον status και στον Σταύρο Αποστολίδη τα καλύτερα. Όσο για τις απογειώσεις είμαστε σίγουροι ότι κάθε φορά θα έχουν . . . μακρύτερους προορισμούς.

Υ.Γ. Σε λίγες μέρες το thraki Νεα, θα ανοίξει κι αυτό το δικό του χώρο. (δε θα επιστρέψουμε στο χώρο του εγκλήματος, αλλά θα επανέλθουμε αξιοποιώντας όσα δε μας άφησαν να χαρούμε).

Αν μπορούσαμε πάντως να κάνουμε μία πρόποση αυτή θα ήταν: «Ας μη ξεχάσουμε όσα αφήνουμε κι ας μην αφήσουμε όσα έρχονται».