Φέρες: Το μοσχάρι στη σούβλα και το κέφι στα ύψη (φωτογραφίες)
Ολοκληρώθηκε το πρώτο εγχείρημα για το ψήσιμο στη σούβλα ενός μοσχαριού στις Φέρες Έβρου.
Κάτοικοι των Φερών, περιοχής με παραδοσιακή κτηνοτροφία, είχαν την ιδέα και όπως αποδείχτηκε η συνταγή ήταν επιτυχημένη.
Για 20 ώρες, το μοσχάρι σουβλίζονταν και στο τέλος, έμειναν μόνο τα κόκαλα.
Μέγας χορηγός ήταν ο κτηνοτρόφος Γιώργος Ζαφειρόπουλος.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΤΣΗ