Έντονες είναι οι ανησυχίες των γονέων στην Ορεστιάδα για τη θέρμανση στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου. Με την τιμή του πετρελαίου σε δυσπρόσιτα επίπεδα και με τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από τις περικοπές κονδυλίων για τα σχολεία, οι γονείς ζητούν άμεσα να βρεθεί λύση, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να μείνουν χωρίς θέρμανση σχολικές αίθουσες.
Με επιστολές της η ένωση γονέων Ορεστιάδας, ζητά από το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας να συνεδριάσει άμεσα για το θέμα προκειμένου να βρεθεί λύση και από το Υπουργείο Παιδείας ζητάτε να προμηθευτούν τα σχολεία πετρέλαιο, χωρίς να επιβαρυνθούν με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.

Οι επιστολές της Ένωσης Γονέων Δήμου Ορεστιάδας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ.

ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΑΓΑΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ «ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΑΓΑΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ)