Προπώληση στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Καβύρη και Ανδριανουπόλεως γωνία, τηλ.: 2551 022808

Λόγω πληρότητας θέσεων στις προηγούμενες παραστάσεις του Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης (ν) πολλοί φίλοι δεν κατάφεραν να δουν τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου. Έτσι το Σάββατο 3, Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 στις 9 μμ θα γίνουν νέες παραστάσεις. Κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 6940580180 διότι είναι περιορισμένος ο αριθμός εισιτηρίων.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης (ν) επιστρέφει δυναμικά με την παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου.
Σπαραχτική η Καίτη Μακρή, σ ένα υπερβατικό τοπίο με δυόμιση τόνους νερό επί σκηνής (όσα και τα δάκρυα που ρίχνει o άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του), αναμετριέται με το αριστούργημα και την άγρια ομορφιά της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου, σκηνοθετημένη με μαεστρία από τον Γιώργο Ζαμπουλάκη, τον σκηνοθέτη που στο παρελθόν χάρισε
στην πόλη μας, παραστάσεις ,όπως οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη και «Ο Καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του Μπέρτολτ Μπρεχτ .
Καλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη της Αλεξανδρούπολης, που ενδιαφέρεται να έχει μια αληθινή εμπειρία μέσω της Τέχνης, να γίνει μέτοχος σ αυτό το συγκινησιακό γεγονός .
Κείμενο Γιάννης Ρίτσος
Σύλληψη- Σκηνοθεσία Γιώργος Ζαμπουλάκης
Ερμηνεία Καίτη Μακρή
Μουσική Λ . Β. Μπετόβεν
Φωτισμοί Γιάννης Κυριακάκης

Παραγωγή Ερευνητικό Θέατρο Θράκης (ν)
ΤΟΠΟΣ Ερευνητικό Θέατρο Θράκης(ν) -Αποθήκες ΕΑΣ
Δήμου Αλεξανδρούπολης Τέρμα Ρόδου.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7ευρώ