Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη. Παρόντες στην συνάντηση ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης Αλέξανδρος Κατσίκας, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Δημητριάδης, ο γραμματέας Γεώργιος Κουβαλάκης και η ταμίας του Συλλόγου Ελένη Νικολαίδου. Στην συνάντηση επίσης παρέστη και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Χρήστος Γερακόπουλος.
Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία του ΔΣ με τον κ.δήμαρχο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες και την λειτουργία του συλλόγου.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη στατικοτητα του οικήματος που χρησιμοποιεί ο σύλλογος για τις πολιτιστικές του δραστηριότητες, μετά από έλεγχο και αυτοψία που διενήργησε μηχανικός του δήμου, διαπίστωσε ότι για την ασφάλεια του κτιρίου και την προστασία όσων επισκέπτονται το παραπάνω κτίριο θα πρέπει άμεσα να γίνουν εργασίες συντήρησης
Ο κ. δήμαρχος υποσχέθηκε πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και της επικινδυνότητας.