Ιστορικά καμιά κοινωνία δεν επιβίωσε σε περιόδους κρίσεως χωρίς την συμμετοχική προσπάθεια των ανθρώπων που την αποτελούσαν.
Σήμερα η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά και λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και των λησμονημένων αξιών της.
Σε μια προσπάθεια ρήξης με το παρελθόν συσπειρώνουμε όλοι τις υπάρχουσες δυνάμεις μας μέσα από την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ της Νέας Δημοκρατίας και φορέα υλοποίησης την ΟΝΝΕΔ προκειμένου να στηρίξουμε συμπολίτες μας στο Νομού Έβρου που έχουν ιδιαίτερες και περισσότερες ανάγκες συγκριτικά με άλλους.
Η πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ θα αποτελέσει ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης οι οποίες θα ανακουφίζουν κατά καιρούς από τις δυσκολίες συνανθρώπους μας και θα προσφέρει στο μέλλον λύσεις στους Έλληνες μέσα από την εθνική αλληλοβοήθεια.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου και το τμήμα Γυναικών της, σε συνεργασία με την φοιτητική νεολαία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ως συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλοβοήθειας πανελλαδικά, ΣΤΗΡΙΖΕΙ την αρχική Πρωτοβουλία που είναι η Δράση Συλλογής Ρουχισμού και Σχολικών Ειδών και με την αρωγή της Εκκλησίας και των Συλλόγων Πολυτέκνων κατά μήκος του Νομού Έβρου θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Για τον λόγο αυτό καλεί τους πολίτες του Νομού Έβρου να ανταποκριθούν στο μέτρο του δυνατού στο έργο της ώστε να συγκεντρωθούν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2012 στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. στην διεύθυνση: Κύπρου 5, Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ 68100, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551026700.
(Υπεύθυνη της Δράσης κ. Παγώνα Καράκη).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Με εκτίμηση
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. ΈΒΡΟΥ