Του Δημήτρη Αρβανιτίδη

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο… παλιός είναι αλλιώς. Κάπως έτσι μπορεί να προσεγγίσει κανείς τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κόντρα στη Νίκη Αιγινίου, αφού οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν με 0-2, ωστόσο οι Εβρίτες με ολική ανατροπή επικράτησαν με 3-2 (17-25, 22-25, 25-23, 25-20, 15-12) και πήραν το 2ποντο για τον Δ Όμιλο του League Cup.
Θύμα έκπληξης πήγε να πέσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατά την πρώτη αγωνιστική του Δ Ομίλου του League Cup, μιας και η Νίκη Αιγινίου, παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και έτοιμη να διεκδικήσει ότι τις αναλογεί.
Οι νεοφώτιστοι του Θανάση Στράτζαλη με άγνοια κινδύνου και με όπλο τους τον ενθουσιασμό βραχυκύκλωσαν τους ακρίτες του Σάκη Μουστακίδη και με το 0-2 έβαλαν τις βάσεις για την πρώτη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, αλλά και την πρώτη τους νίκη σε επίπεδο Α1.
Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» του Έβρου ξύπνησαν από τις φωνές του Μουστακίδη, άλλαξαν ρότα και με επική ανατροπή έφθασαν στο 3-2 που τους φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παραμένουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης προς το Final 4 της διοργάνωσης.
greekvolley