ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 

Κι όμως έγινε κι αυτό. Το thraki Νεα έγινε «θέμα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας. Δε θα αναφερθούμε στις αναφορές των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, αλλά στα λόγια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Γουδετσίδη. Ο κ. Γουδετσίδης είπε ότι το site μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας χωρίς άδεια.

Λοιπόν για να τελειώνουμε μία και καλή κ. Πρόεδρε. Πρώτον είστε γνώστης της μετάδοσης, όταν αυτή γίνεται (λόγω των διακοπών στις συνδέσεις του δημοτικού δικτύου, οι οποίες δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια της υπομονής κυρίως των αναγνωστών μας).

 

Γιατί κύριε πρόεδρε αναφερθήκατε σήμερα στις μεταδόσεις κι όχι εδώ και τόσες συνεδριάσεις που κάνουμε τις μεταδόσεις.

 

Τώρα ξεκινήσαμε να ενοχλούμε με τις θέσεις μας ή με τα ρεπορτάζ μας;

 

Επειδή είμαστε απόλυτα στενοχωρημένοι με τη συμπεριφορά σας σάς δηλώνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι θα συνεχίσουμε όσο μας επιτρέπει η ελλιπής σύνδεση του διαδικτύου του Δήμου Ορεστιάδας να μεταδίδουμε τα συμβούλια. Αν ενοχλείστε να το θέσετε θέμα στο συμβούλιο και να προτείνετε τη διακοπή των απευθείας συνδέσεων.

 

Σας γνωρίζουμε ότι κάθε άλλη αναφορά στο site ή σε νόμιμο εκπρόσωπό του, θα πρέπει να είναι προσεκτική και έγκαιρη, (στο χρόνο που γίνεται το γεγονός).

 

Υ.Γ. Σας ενημερώνουμε ότι η φωτογράφηση  σε δημόσιο χώρο και δη σε δημόσια συνεδρίαση δεν απαγορεύεται από οποιαδήποτε νομοθεσία.