ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑΝΤ

Σε συλλογή φαρμάκων και τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συναυλίας-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» και τη Νεφρολογική Κλινική του Παπανικολάου Νοσοκομείου.
Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης κατά τη διάρκεια σημερινής Συνέντευξης Τύπου κάλεσε τους δημότες να ενισχύσουν την κοινωνική διάσταση της μεγάλης συναυλίας για τον Μητροπάνο με τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων σε ειδικά σταντ έξω από το Καυταντζόγλειο, την ημέρα της συναυλίας, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 18:00.
Σύμφωνα με την επικεφαλής των «Γιατρών του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη Σοφία Γκαρονέ, οι βασικές κατηγορίες των φαρμάκων είναι : διαβητικά, καρδιολογικά, αντιβιοτικά, αναπνευστικά και δερματολογικές κρέμες.
Σε ότι αφορά τρόφιμα, αυτά πρέπει να είναι συσκευασμένα μεγάλης διαρκείας όπως ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, κ.ά.
«Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου σε ότι αφορά τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε φορείς και σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα ηλικιωμένα μέλη των ΚΑΠΗ στο Δήμο Θεσσαλονίκης που έχουν ακόμα και πρόβλημα διαβίωσης ξεπερνούν τα 800. Μαζί με τη διασκέδαση στη μνήμη του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να στηρίξουν την κοινωνική διάσταση της συναυλίας σε μια δύσκολη περίοδο όπου η κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκεται για εμάς σε πρώτη προτεραιότητα», δήλωσε ο Λάζαρος Ζαχαριάδης.

• Έως και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, παρατείνεται η προπώληση εισιτηρίων με χαμηλές τιμές (6 και 8 ευρώ) για την συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο «…σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη…». Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων. Από το Σάββατο 8 έως και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 9 και 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ticketpro.gr
Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του.
Συμμετέχουν: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Τηλ. επικοινωνίας : 2310.519.584.