ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ” ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ

Σας εκλιπαρουμε σταματηστε να πετατε σκυλιά στο καταφυγιο ..
Αντιθετα με ότι πιστευετε δεν τα βοηθατε εγκαταλειποντας τα εκει. Αν μας ειδοποιήσετε θα προσπαθησουμε να σας βοηθησουμε και εμεις όπως μπορουμε να τα δωσετε για υιοθεσια. Είναι προτιμοτερο από το να τα εγκαταλειψετε σε έναν χωρο που πλέον είναι υπερπληρης και τα σκυλια λογο της ελειψης χωρου αναγκαστικα μενουν πολλα μαζι και όταν για καποιο λογο αναστατωνονται ξεσπουν καυγαδες μεταξυ τους με αποτελεσμα τραυματισμους και πολλες φορες και θανατους.
Η ενσωματωση ενός νεου σκυλιου στο συνολο είναι μια διαδικασια που θελει πολύ χρόνο και συγκεκριμενους χειρισμους κατι που δεν είναι παντα εφικτο όταν υπαρχουν μαζεμενα τοσα πολλα σκυλια σε ένα χωρο. Οταν ένα νέο σκυλι πετιέται εκει μεσα ξαφνικα αγνωστο προς τα υπολοιπα που εχουν μεγαλωσει και μενουν εκει συνηθως αντιμετωπιζεται σαν εισβολεας και του επιτιθενται τα υπόλοιπα με αποτελεσμα πολλες φορες μη υπαρχοντας τροπος το δυσμοιρο το ζωντανο να καταφερει να διαφυγει από καπου μιας και ο χωρος είναι περιφραγμένος το 99% των περιπτωσεων εχει πολύ ασχημη καταληξη.
Παραδειγμα το τελευταιο περιστατικο του δυσμοιρου οικοσιτου μαλλον σκυλιου (το συμπαιρενουμε γιατι ηταν κουρεμενο) που καποιος ασυνηδειτος πεταξε στην κυριολεξια πανω από την περιφραξη στις 24/06/2011 και το οποιο ειχε τραγική καταληξη.. (Ακολουθουν φωτογραφιες)
Πολλες φορες εκτος από το αγνωστο καινουργιο σκυλι θυματα πεφτουν και σκυλια του καταφυγιου γιατι από την ολη αναστατωση η αδρεναλινη είναι σε τοσο υψηλα επιπεδα που ξεσπουν καυγαδες και μεταξυ τους.
Αν δε λυπαστε αυτά που υποφερουν και εχουν ένα τοσο τραγικο και φρικτο θανατο μέσα στον πονο και την αγωνια λυπηθειτε εμας και σκεφτειτε την οδυνη μας και την ψυχολογικη μας κατασταση κάθε φορα που βρισκουμε κατακρεουργημένο και καταξεσκισμενο ένα ζωο που ισως για το οποιο εχουμε πονεσει και εχουμε κουραστει να το μεγαλωσουμε ή να το σωσουμε από καποια ασθένεια ή ατυχημα και ξαφνικα το βρισκουμε βαρια τραυματισμενο ή και νεκρο με αυτό τον φρικτο τροπο…
Προσοχη οι φωτογραφιες που ακολουθουν είναι σκληρες..
Ποιος ασυνηδειτοςσυμπολιτης μας είναι υπευθυνος για αυτή την τραγικη καταληξη;;; και καταξεσκισμενο ένα ζωο που ισως για το οποιο εχουμε πονεσει και εχουμε κουραστει να το μεγαλωσουμε ή να το σωσουμε από καποια ασθένεια ή ατυχημα και ξαφνικα το βρισκουμε βαρια τραυματισμενο ή και νεκρο με αυτό τον φρικτο τροπο…
Προσοχη οι φωτογραφιες που ακολουθουν είναι σκληρες..
Ποιος ασυνηδειτοςσυμπολιτης μας είναι υπευθυνος για αυτή την τραγικη καταληξη;;;
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τ.Θ. 1141, Τ.Κ. 68100
WEBSITE: www.kivotosalexpolis.gr
EMAIL: kivotosalexpolis@gmail.com
ΤΗΛ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6942860056 ,6985031520, 6944469921, 6980385031