Ο Εκπολιτιστικός – Λαογραφικός Σύλλογος “Τα Δίδυμα Τείχη” γιορτάζοντας φέτος τα 10 χρόνια προσφοράς του στον Πολιτισμό ολοκληρώνει τον κύκλο των εκδηλώσεων για την φετινή περίοδο λειτουργίας του με ένα διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 1 και 2 Ιουλίου 2011 στο Άλσος της Τσίγγλας του Διδυμοτείχου.
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. στο Άλσος της Τσίγγλας (χωρος γηπέδων) του Διδυμοτείχου «Θυμόμαστε και παίζουμε» μαζί με όλα τα παιδιά της πόλης παιχνίδια παραδοσιακά που παίζανε οι γονείς μας στις γειτονιές. Ταυτόχρονα σερβίρονται στα παιδιά που συμμετέχουν εδέσματα της εποχής εκείνης.
Το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στο Άλσος της Τσίγγλας (χώρος γηπέδων) διοργανώνουμε την ετήσια χοροεσπερίδα μας. Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και επανδρωμένο με καθίσματα και τραπέζια μορφοποιούμε την χοροεσπερίδα μας σε Ηπειρώτικο-Θρακιώτικο γλέντι. Καλεσμένοι μας ο Χορευτικός Όμιλος Σκλιβανιτών Ιωαννίνων με την χορευτική του ομάδα και την ορχήστρα του. Θα ακολουθήσει γλέντι με Ηπειρώτικα και Θρακιώτικα ακούσματα από τις ορχήστρες του Ομίλου Σκλιβανιτών και την «Εβρίτικη Ζυγιά» καθώς και εδέσματα των παράπανω περιοχών. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρω με φαγητό και απεριόριστο ποτό. Κρατήσεις προσκλήσεων και τραπεζιών γίνονται στο τηλ 6972663128 στον κ. Πολυσάκη Απόστολο.
Το 2011 είναι χρονιά επετειακή για τον Εκπολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο «Τα Δίδυμα Τείχη». Μια χρονιά με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 10 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Συλλόγου στον Πολιτισμό που προηγήθηκαν και θα ακολουθήσουν από τον Οκτώβριο του 2011 με την έναρξη της νέας διδακτικής περιόδου. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας αγαπάει και μας στηρίζει αυτά τα 10 χρόνια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας στην εθελοντική προσφορά για τον Πολιτισμό. Σας περιμένουμε όλους στις διήμερες εκδηλώσεις μας στις 1 και 2 Ιουλίου. Καλό καλοκαίρι!!