Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012, στις 12.00, θα ξεκινήσει η περίοδος του δεύτερου εξαμήνου 2012 του προγράμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» λειτουργεί σε συνεργασία με την εταιρεία Carrefour – Μαρινόπουλος και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124 παρέχοντας είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λ.π. σε οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Κάθε εξάμηνο εξυπηρετούνται διακόσιες άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντα άτομα μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος με την επίδειξη ειδικής κάρτας.
«Συνεχίζουμε το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιλέγονται από τις κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμου, βάσει συγκεκριμένων οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα.