Στο σπίτι και στο ιχθυοτροφείο του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 31 φυσίγγια και 96,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αναζητείται ο 80χρονος πατέρας του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα και πληθώρα φυσιγγίων πιστολιών και κυνηγιού.
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας 47χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητείται ο 80χρονος πατέρας του σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών και στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, ότι οι δύο άνδρες κατέχουν όπλα και ότι ο 47χρονος κατέχει επίσης και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία και στο ιχθυοτροφείο του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
– ένα πιστόλι μάρκας MAKAROV
– 31 φυσίγγια, διαμετρήματος 9Χ18 mm
– μια γεμιστήρα
– τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 96,8 γραμμαρίων

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του πατέρα του καθώς και σε αποθήκη που βρίσκεται εξωτερικά από αυτήν, όπου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

– τέσσερα κυνηγετικά όπλα (2 καραμπίνες, 1 δίκαννο και 1 μονόκαννο)
– 330 φυσίγγια, διαμετρήματος 9Χ18 mm
– 165 φυσίγγια, διαμετρήματος 9Χ17 mm
– 139 φυσίγγια κρότου, διαμετρήματος 9 mm
– 107 φυσίγγια, διαμετρήματος 0.22 Long Rifle
– 65 κυνηγετικά φυσίγγια
– 51 φυσίγγια, διαμετρήματος 7.65 mm (0.32 Auto)
– 17 φυσίγγια κρότου, διαμετρήματος 0.38 ιντσών
– ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 0.32 Long
– δύο γεμιστήρες πιστολιού
– ένας σιγαστήρας για πιστόλι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 80χρονου.