Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΣΕΑ Αλεξανδρούπολης με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες τόσο των μελών αλλά και των συμπολιτών, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ευεργετηθεί από τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν πρόθυμα όλοι αυτοί που έχουν ταχθεί να υπηρετούν τον πολίτη που η ζωή του κινδυνεύει ή χρήζει άμεσης διακομιδής με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.
Να σημειώσουμε ότι οι Διασώστες του ΕΚΑΒ είναι καταρτισμένοι στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας με θετική διάθεση, χαμόγελο και επαγγελματική συνείδηση.

…….σχόλιο! από την εξομολόγηση ενός συμπολίτη στο γραφείο του συλλόγου: ….ρε παιδιά, σας το λέω ειλικρινά, θέλω να βγω και να το φωνάξω να το ακούσουν όλοι.
Εσάς όλους του ΕΚΑΒ σας Ευχαριστώ θερμά διότι, όσες φορές σας έχει ζητηθεί έχετε δείξει με ζήλο το κοινωνικό σας παρόν με ανιδιοτέλεια και σεβασμό προς τον πάσχοντα Συνάνθρωπο.
….. ρε παιδιά, σας το λέω ειλικρινά κάθε φορά που τους καλούσα, ερχόντουσαν πάντα με χαμόγελο και ευγένεια.
…..και ήταν σαν να μας ήξεραν χρόνια…. και ήταν αυτό που μας έδινε δύναμη και κουράγιο να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας ..
……………..να είστε πάντα καλά! … σας ευχαριστώ πολύ….

Σας Ευχαριστούμε για την άριστη Συνεργασία .

Για το Δ.Σ.

Αναστάσιος Κ. Κοντακίδης Εμμανουήλ Παρασκευάκης
Πρόεδρος Γραμματέας