Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης των προγραμμάτων των Ομάδων Γυναικών ¨Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς¨ του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξ/πολης, για την χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 20121- Ιούνιος 2012.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στο Ξενοδοχείο GRECOTEL στην Αλεξ/πολη. Συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας Αλεξ/πολης καθώς και τα μέλη των ομάδων της Τραϊανούπολης (Άνθειας-Αριστείνου-Λουτρών-Νίψας-Δωρικού)
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Ζητάκης Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βαμβακερός Αντώνιος και κ. Γερακόπουλος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης-Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κ. Φαλέκας Ιωάννης, η Δ/ντρια του Πολυκοινωνικού κ. Παπαδοπούλου Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του φορέα ¨Δια Βίου Μάθησης¨ κ. Πατλακίδης Κων/νος, η Δ/ντρια των παιδικών χωριών SOS κ. Μαδεμλή Κασσιανή, οι ομιλητές που πραγματοποίησαν ομιλίες στις ομάδες κατά την διάρκεια της χρονιάς, οι εκπαιδευτές των σεμιναρίων που έγιναν.
Αναφορά στις δραστηριότητες και τα προγράμματα (εκπαιδευτικά-επιμορφωτικά-ψυχαγωγικά) που πραγματοποιήθηκαν όλο τον χρόνο, έκανε η Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Κεραμιτσίδου Νίτσα. Τόνισε την τακτική προσέλευση των μελών, το ενδιαφέρον που έδειξαν και το έντονο συναίσθημα της αγάπης της αλληλεγγύης και της προσφοράς που τις διακατέχει.
Επίσης ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε όλη την χρονιά
(φορείς-ομιλητές-εκπαιδευτές). Τόνισε την άριστη σχέση που υπήρχε με τον Δήμαρχο κ. Λαμπάκη Ευάγγελο και τους Αντιδημάρχους καθώς και την μεγάλη στήριξη, την συμπαράσταση, την βοήθεια του Προέδρου του Πολυκοινωνικού.
Ο Πρόεδρος κ. Ζητάκης Παναγιώτης ευχαρίστησε την Υπεύθυνη του προγράμματος αλλά πολύ περισσότερο την μεγάλη και σημαντική προσφορά των μελών όλων των ομάδων γυναικών, στο έργο του Πολυκοινωνικού. Απένειμε ακόμη τα Τιμής Ένεκεν σ’ όλους τους ομιλητές & εκπαιδευτές της χρονιάς με τους οποίους συνεργαστήκαμε.
Η χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών που αποτελείται από μέλη της ομάδας Αλεξ/πολης και υπεύθυνο τον κ. Λιγούδη Πασχάλη, τραγούδησε αρκετά τραγούδια. Ακολούθησε φαγοπότι, χορός και γλέντι με ζωντανή μουσική.
Ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή ξεκούραση και ¨ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ¨.
Η Υπεύθυνη των Ομάδων
Κεραμιτσίδου Νίτσα