ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ EΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ & ΕΓΚΑΙΡΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8 Ιουν 2012 στο METROPOLITAN EXPO CENTER στην Αθήνα, η έκθεση Posidonia 2012, στην οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνολογική καινοτομία στο αντικείμενο της Απομακρυσμένης Επιτήρησης LAROS, η οποία παρουσιάστηκε από την Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ.

Το LAROS συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει δεδομένα από αναλογικούς ή ψηφιακούς αισθητήρες και στη συνέχεια μεταδίδει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από το πλοίο (στη θάλασσα) στα κεντρικά της ναυτιλιακής εταιρείας.
Οι επισκέπτες που στάθηκαν στο περίπτερο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ ξεπέρασαν τους 1.000 και έδειξαν να εκπλήσσονται ευχάριστα με την καινοτόμο και προηγμένη τεχνολογικά λύση, η οποία δημιουργεί επανάσταση στη λειτουργία ενός σύγχρονου πλοίου.
Τα βασικά οφέλη που το LAROS δημιουργεί είναι η μείωση των μεγάλων και απρόβλεπτων δαπανών για τη συντήρηση, η βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης, η ενίσχυση της πράσινης ναυτιλίας και η αύξηση της διαθεσιμότητας των πλοίων. Το LAROS έχει ήδη εγκατασταθεί σε πλοία μεγάλων ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών.
Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ABEE είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία παρέχει Υπηρεσίες και Προϊόντα στο χώρο των Ηλεκτρονικών και της Πληροφορικής – Τηλεπικοινωνιών και εστιάζει στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων. Το LΑROS σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε από τον Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.
Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που τιμήθηκε από το CERN, στη Γενεύη με το Χρυσό Βραβείο Βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: laros@prisma.gr

——————————————————————
Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Κεντρικά : Λ.Δημοκρατίας 87, 68 100, Αλεξ/πολη, τηλ. 25510 35013
Εργοστάσιο : ΒΙ.ΠΕ Αλεξ/πολης, τηλ. 25510 80400
Αθήνα : Ελ. Βενιζέλου 126, Ν. Σμύρνη 17 123, τηλ. 210 9313110
Eταιρικό fax : 25510 34916
www.prisma.gr