Σαν γνήσιος εκφραστής του πατριωτικού λεγόμενου χώρου, θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τα γεγονότα στην εκπομπή του ANT1 της προηγούμενης Πέμπτης και να καταδικάσω ανερυθρίαστα την χειροδικία που εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε όλοι μας. Αλλά και από την άλλη πλευρά, την προκλητικότητα των λόγων και των έργων των δύο κυριών.
Όμως κυρίες και κύριοι, δεν θα ήθελα να μείνω σε αυτό κάθε αυτό το γεγονός που είναι η επιφάνεια του ζητήματος, αλλά να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο σε αυτήν την ουσία του.
Και η ουσία του ζητήματος είναι η εξής: To πατριωτικό κίνημα εδώ και μια δεκαετία ήταν στα αζήτητα του 0,0 και κάτι τις εκατό. Ήταν μέσα στη λήθη και τον βούρκο της ‘’λάσπης’’ των ΜΜΕ του συστήματος και της επικυριαρχίας της ‘’αριστερόστροφης’’ νοοτροπίας. Όλοι θα θυμούνται το ‘’ κρεματόρια,’’ οι ‘’φασίστες’’ και τα λοιπά κοσμητικά επίθετα. Αυτό ήταν λοιπόν το πλαίσιο, στο οποίο ένας άνθρωπος πήρε αυτό το πατριωτικό κίνημα και του έδωσε υπόσταση και πρέπει όλοι μας να του το αναγνωρίσουμε. Του έδωσε λοιπόν ΣΠΙΤΙ, με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, του έδωσε φωνή με το τηλεάστυ, του έδωσε εκπροσώπηση στη βουλή, του έδωσε κυβερνητική εξουσία-που φοβήθηκαν κάποιοι και τον πολέμησαν λυσσαλέα-του έδωσε εν τέλει με πολύ κόπο από όλους μας είναι η αλήθεια, δημόσιο λόγο, αναγνώριση, σεβασμό, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.
Και τώρα, τι ζούμε κυρίες και κύριοι; Ζούμε πραγματικά τον βιασμό αυτού του πατριωτικού κινήματος, ζούμε τον ξεπεσμό, τον εξευτελισμό και το καπέλωμα του από ένα φασιστικό-ναζιστικό μόρφωμα, που με τραμπούκους ασελγεί πάνω στους κόπους μας, πάνω στο ιδρώτα μας και πάνω στους πόνους και τα δάκρυα που χύσαμε όλα αυτά τα χρόνια γι’ αυτόν τον χώρο. Λυπούμαι πραγματικά πολύ, για όλην αυτήν την εξέλιξη των γεγονότων και τη μη κατανόηση του εκλογικού σώματος, της ενσποράς της βίας από κάποιους, μέσα στην κοινωνία μας και εν τέλει μέσα στις ψυχές μας.
Δεν είναι αυτή η λύση στα προβλήματα μας, τα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα εθνικά. Μπορεί να ικανοποιούν πρόσκαιρα τα θέλω μας, αλλά ΠΟΤΕ δεν λύθηκαν προβλήματα με τα θέλω, αλλά με τα πρέπει. Γι’ αυτό Πατριώτες Έλληνες, σας καλώ ξεκάθαρα και σας προτρέπω και σας λέω ότι πρέπει να γυρίσετε στο ΣΠΙΤΙ σας, πρέπει να γυρίσετε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, στο γνήσιο και αποτελεσματικό μετερίζι του αγώνος μας, κατά της νέας τάξης πραγμάτων, της παγκοσμιοποίησης, του αφελληνισμού και της αποχριστιανοποίησης της πατρίδος μας.
Ελάτε να ξαναβάλουμε τον πατριωτισμό στη θέση που του ταιριάζει. Ελάτε να τον στολίσουμε και να τον περιβάλλουμε με την αναγνώριση και την τιμή που του αξίζει. Ελάτε να δώσουμε και πάλι στην Ελλάδα την θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Με πόνο για την Πατρίδα
ΜΑΛΚΟΥΚΗΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Υπ. Βουλευτής Ν. Έβρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.