Γεννήθηκα στις 28 Οκτωβρίου του 1980 και είμαι από το Ροδολίβος Σερρών. Έζησα στο Ροδολίβος Σερρών μέχρι το 1999, οπότε και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για σπουδές δημοσιογραφίας σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Αποφοίτησα τον Ιούνιο του 2001 και απέκτησα δίπλωμα δημοσιογραφίας αναγνωρισμένο από το κράτος, μετά από εξετάσεις πιστοποίησης το Νοέμβριο του 2001. Ακολούθως, υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία.
Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας, έκανα πρακτική άσκηση ως δημοσιογράφος σε Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης (εκπομπή από το studio Θεσσαλονίκης για το Ράδιο Χαλκιδική, σύνταξη ύλης στο περιοδικό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αθλητικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Metrosport κ.ά).
Από το Μάρτιο του 2004 και για δύο χρόνια περίπου, εργάστηκα ως αθλητικός συντάκτης του ανταποκριτικού γραφείου Θεσσαλονίκης της εφημερίδας «Απογευματινή», μέχρι που η διεύθυνση της εφημερίδας έκλεισε το γραφείο της Θεσσαλονίκης, μας απέλυσε όλους «μετά πολλών επαίνων» και γνωρίσαμε από πρώτο χέρι το πραγματικό πρόσωπο της εργοδοσίας, αφού ενημερωθήκαμε για την απόλυσή μας, μία μέρα πριν από την πραγματοποίησή της.
Τον Ιούνιο του 2006, συμμετείχα στις πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις και πέτυχα την εισαγωγή μου στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης, από όπου αποφοίτησα το 2010. Στη διάρκεια των σπουδών, ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση, συμμετέχοντας μαζί με χιλιάδες συμφοιτήτριες και συμφοιτητές πανελλαδικά, στο φοιτητικό κίνημα πάλης για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ενάντια στην επιχειρούμενη αναθεώρηση του άρθρου 16. Υπήρξα επί τρία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Παιδαγωγικού και επίσης συμμετείχα στο σχήμα της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) από το δεύτερο, μέχρι και το τέταρτο έτος.
Τη σχολική περίοδο 2010- 2011 εργάστηκα στο έκτο δημοτικό σχολείο Κοζάνης ως αναπληρωτής δάσκαλος και συμμετείχα στο συνδικαλιστικό κίνημα των δασκάλων. Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι, με εξέλεξαν στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης με το ψηφοδέλτιο του αριστερού αγωνιστικού σχήματος Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις. Τη σχολική περίοδο που διανύουμε δεν έχω προσληφθεί ούτε ως αναπληρωτής (όπως και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί μου στο χώρο της εκπαίδευσης) εξ αιτίας της πολιτικής που «πετσοκόβει» κάθε ίχνος κοινωνικής παροχής (Παιδεία, Υγεία κ.τ.λ) προς όφελος των τραπεζιτών και λοιπών «δανειστών».
Ακόμη, συμμετείχα στις Περιφερειακές εκλογές του 2010, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Έβρου, με τον συνδυασμό «ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».