Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει τα εξής:
(Τα κείμενα είναι αυτούσια απο τα επίσημα προγράμματα των κομμάτων)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Θρησκεία: Ανάδειξη του Εθνικού χαρακτήρα της εκκλησίας, αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης και παιδείας με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά. Ανεξιθρησκεία και σεβασμός στην διαφορετική θρησκευτική επιλογή, εκτός των περιπτώσεων που θίγουν τα Εθνικά συμφέροντα και υποθάλπτουν τον Ελληνισμό.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ)
Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητατης Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος (κατα το παρελθόν…) και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό σε κάθε πολίτη.

Δηλαδή ο κ.Καμμένος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να προαχθεί μια κοινωνία στην οποία θα ζούν και θα δρούν όλοι μαζί ανενόχλητα, μουσουλμάνοι, καθολικοί, κόπτες, ιαχωβάδες, δωδεκαθειστές… κτλ.

Ας δούμε όμως τι λέει και το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ

ΝΑΙ στην Ορθοδοξία και το Άγιο Όρος
ΟΧΙ στην ανέγερση Ισλαμικού κέντρου στο Βοτανικό
ΝΑΙ στην αναγραφή του Θρησκεύματος στις ταυτότητες
ΟΧΙ στην Απορθοδοξοποίηση του Έθνους!

Δηλαδή το Εθνος είναι Ορθόδοξο, και ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν θα επιτρέψει την μπαχαλοποίηση της κοινωνίας μας δίνοντας δικαιώματα και προτερήματα σε Θρησκευτικές ομάδες οι οποίες επιδιώκουν να κυριαρχήσουν κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά οτι θα συμβεί, με την Ανεξιθρησκεία που προτείνει ο φαινομενικά «Υπερορθόδοξος» Καμμένος και η Χρυσή Αυγή.
Αυτά προς γνώσιν για τους «Νεο-σωτήρες» μας.
Φύλακες γρηγορείτε…

ΜΑΛΚΟΥΚΗΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΕΒΡΟΥ
του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ