Με ένα νέο μήνυμα στον τοίχο του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Κυριάκος Γεροντόπουλος αναφέρετε στη σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τον Έβρο και αναρωτιέται ποια ήταν η προσφορά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Σαμοθράκη, όταν διετέλεσε υφυπουργός ναυτιλίας.

‘Ο κ. Γεροντόπουλος έγραψε:
Λίγες μέρες έμειναν για τις κρισιμότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης. Διεκδικούμε Κυβέρνηση Δυνατή με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά, έναν αληθινό Ηγέτη και τον μόνο που μπορεί ρεαλιστικά να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την οδήγησε το πασοκ και η καταστροφική διακυβέρνηση υπουργών όπως ο «αμέτοχος» κος Βενιζέλος. Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει το τελευταίο Λόγο Τιμής του για αγώνα για την Πατρίδα από δω, τον Ακριτικό Έβρο. Έναν Έβρο και μια Θράκη που λατρεύει λόγω καταγωγής από την Αν. Ρωμυλία. Έναν Έβρο που στηρίζει γιατί πιστεύει στις τεράστειες δυνατότητες του νομού μας και στις προοπτικές που έχει λόγω φυσικής ομορφιάς και γεωστρατηγικής θέσης. Οι προσωπικές σχέσεις και φιλίες χρόνων που έχει ο Σαμαράς εδώ στον νομό μας έχει ως αποτέλεσμα να ξέρει κάθε λεπτομέρεια και κάθε πρόβλημα. Αυτό σε αντίθεση με πολιτικούς που ξαφνικά θυμήθηκαν την περιοχή μας. Ο κος Καμμένος υπήρξε υφυπουργός Ναυτιλίας.. Τι πρόσφερε στο νησί της Σαμοθράκης που θα πάει να ψηφίσει;;

Την Παρασκευή 4/5, ώρα 7.30 στο Δημοτικό Θέατρο θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα δώσουμε όλοι μαζί Λόγο Τιμής μαζί με τον Αντώνη Σαμάρα ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει ελπίδα στους Έλληνες, ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!».