Με ανοιχτή επιστολή , ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης κάνει έκκληση στους γονείς των παιδιών του δήμου να τα παρακινήσουν ώστε να συμμετέχουν στην φιλαρμονική του δήμου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα παιδιά του δήμου μας.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω από βάθους καρδιάς να βοηθήσετε στην στελέχωση της δημοτικής φιλαρμονικής του δήμου μας, ώστε να αποτελέσει εκ νέου κοιτίδα πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στην πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα του δήμου μας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η μουσική είναι για τα παιδιά μια όαση πολιτισμού και γνώσης, η οποία μπορεί να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα τους ακολουθούν και θα τους συντροφεύουν στη ζωή τους.
Αξίζει να δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη θαυμάσια εμπειρία, με την συμμετοχή τους στην φιλαρμονική του δήμου μας, συνεχίζοντας την πολύχρονη ιστορική παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Αγαπητοί γονείς, σας ζητώ να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να εγγραφούν στα μαθήματα τα οποία ξεκίνησαν την τρέχουσα χρονιά, υπό την καθοδήγηση του μουσικοδιδασκάλου κ. Νίκου Σακίδη και θα αφορούν στην εκμάθηση πνευστών και κρουστών οργάνων.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί στις Σάπες, στις αίθουσες του δήμου που βρίσκονται απέναντι από το Κέντρο Υγείας Σαπών.
Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Παρασκευή, 5.00΄ – 8.00΄ το απόγευμα στον χώρο των μαθημάτων (έναντι Κέντρου Υγείας Σαπών). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980559550 (κ. Σακίδης).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας».