1. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Τετάρτη (7-3-2012) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 47χρονου, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

2. Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (9-3-2012) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 19 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι κατείχαν από κοινού, μια νάιλον (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Πέμπτη (9-3-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν στο 34χρονο, εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 0,5 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.