Αγαπημένα μου παιδιά ,

Εσείς που κοπιάσατε να φέρετε σε πέρας τη θεατρική παράσταση  «το όνειρο του σκιάχτρου»,του Ευγένιου Τριβιζά ,μας βάλατε σε μια «όαση» δροσιάς, τώρα που εμείς οι μεγάλοι  για πολλούς λόγους διακατεχόμαστε από έναν εκφραστικό μαρασμό.

Με το αυθόρμητο ταλέντο σας, απελευθερώσατε τη σκέψη, την έκφραση και τη φαντασία ,ό τι υπαγορεύει η ψυχοπνευματική σας συγκρότηση.

Με το οξύ βλέμμα σας ,με μάτια ,χέρια, πρόσωπο, σώμα παίξατε δυο ώρες σχεδόν, για να μας πείτε αυτό που εμείς ξεχάσαμε, ότι με την Αισθητική Αγωγή « τρέφεστε βιολογικά» και ότι «τα φάρμακα» των πολλών μαθημάτων ,των πολλών φροντιστηρίων, των πολλών δόσεων γνώσης, σε κλίμα δυσαρέσκειας δε «γιατρεύουν» την ψυχή σας!

Τώρα που μας μάθατε , πόσα πετυχαίνει κανείς με την υπομονή, αφού  εσείς πρώτοι αποδεχτήκατε τους κανόνες του παιχνιδιού ,που θέλουν να παραδέχεσαι, να  εκτιμάς ,να εμπιστεύεσαι ,να καταλαβαίνεις ,να βοηθάς τον άλλον και μας κάνατε να συμμετέχουμε στο δικό σας «γλέντι» ,τώρα που δείξατε ότι επιθυμείτε τη δημιουργία ,όχι με τη μορφή αγγαρείας αλλά μέσω της ευχαρίστησης ,που μας βγάλατε από την ισχνή καθημερινότητά μας

Τώρα ,ζητήστε  από τον κύριο Δήμαρχο να γίνει στην πόλη μας η δική σας Παιδική Σκηνή!

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

(βλ. Διαδίκτυο the Land of Gods:η ποιήτρια Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά)