ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ
ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
(Μητροπούλου 1, απέναντι από τον Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα)

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥΣ – ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Οι υγρότοποι είναι πολύ δημοφιλείς στους τουρίστες όλων των ηλικιών. Προσφέρουν αναψυχή και εκπαίδευση, με τους υπέροχους βιοτόπους και τα εντυπωσιακά πουλιά που τρέφουν και ξεκουράζουν.

Κάθε χρόνο επισκέπτονται το Δέλτα Έβρου χιλιάδες τουρίστες – μαθητές, φοιτητές, μέλη συλλόγων, οικογένειες, παρατηρητές πουλιών και φύσης.

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου (σε αναπλήρωση της αναβληθήσας λόγω κακοκαιρίας εκδήλωσης της 2ας Φεβρουαρίου), θα γιορτάσουμε για άλλη μια χρονιά τους υγροτόπους, το Δέλτα του Έβρου και τις αξίες των υγροτόπων για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τον τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου στην Καππαδοκική Εστία, Μητροπούλου 1 (απέναντι από τον Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, ώρες 8.30 – 14.00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

 Ενημερωτική προβολή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων
 Παιχνίδια
 Κατασκευή
 Διανομή έντυπου υλικού σχετικού με την επέτειο και το Δέλτα του Έβρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Συλλόγου Καππαδοκών Ν. Έβρου «Οι τρεις Ιεράρχες» και του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στην Καππαδοκική Εστία, να συμμετέχετε σ’ αυτή την εκδήλωση, για την οποία μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 25510 61000.