Προσχώρηση των Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία, ανακοινώνεται εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες και ανακοίνωσε ότι στις 11 το πρωί ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Μία… ανάσα από τη Συγγρού, βρέθηκε και ο Θ. Πλεύρης, κάτι που απετράπη τελευταία στιγμή με παρέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος συναντήθηκε χθες βράδυ με τον βουλευτή, συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας Πλεύρης.

Οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης διεγράφησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ μετά την -κατά παρέκκλιση της κομματικής γραμμής- υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απέδωσε σε «απώλεια προσανατολισμού» την διαφοροποίηση των πρώην βουλευτών του:
«Τα προβλήματα άρχισαν όταν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης υπουργοποιήθηκαν», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλε να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους…».
ethnos.gr