Στα πλαίσια των ομιλιών που γίνονται στις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις  της Ομάδας ¨Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς¨  του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξ/πολης ,έγιναν οι εξής κάτωθι:

  1. 1.     Τρίτη 10.01.2012 : Ομιλία στα μέλη της ομάδας γυναικών από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Καψίδου Μίνα με θέμα ¨Πώς να γερνάμε καλύτερα¨.
  2. 2.     Τρίτη 17.01.2012 : Ομιλία με τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Κακαλή Δημήτριο με θέμα ¨Οικονομική κρίση και πώς να την αντιμετωπίσουμε καλύτερα¨.
  3. 3.     Πέμπτη 19.01.2012 : Εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποιήθηκε με τα μέλη των ομάδων γυναικών ¨Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς¨ Τραϊανούπολης – Αλεξ/πολης στο κέντρο διασκέδασης « ΜΕΓΑΡΟ » στο Αρίστεινο. Η εκδήλωση περιελάβανε κοπή πίτας, μοίρασμα δώρων στις τυχερές, φαγητό, ποτό και χορό με ζωντανή μουσική. Την πίτα ευλόγησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γερακόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Ζητάκης Πανα- γιώτης και η Δ/ντρια του Πολυκοινωνικού κ. Παπαδοπούλου Παρασκευή. Όλοι συνεχάρηκαν τα μέλη για την κοινωνική  τους προσφορά κι ευχήθηκαν η και- νούργια χρονιά να είναι πιο ευχάριστη και δημιουργική.
  4. 4.     Τρίτη 24.01.2012 : Ομιλία από την ψυχολόγο κ. Φαλάγγα Κων/νιά με θέμα ¨Ψυχική Ανθεκτικότητα¨.
  5. 5.     Τρίτη 31.01.2012 : Ομιλία από μέλος της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας, ψυχολόγο, κ. Λαμπροπούλου Ελευθερία και την Νοσηλεύτρια κ. Σταμπολάκη Σούλα με θέμα ¨Διαταραχές Ύπνου¨.

Η Υπεύθυνη της Ομάδας Γυναικών

                                                                                        Κεραμιτσίδου Σουλτάνα