To Eργατ/κο Κέντρο Ν. Έβρου καλεί όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τα Σωματεία – μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στην 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2012 και ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2012    που προκήρυξε εκτάκτως η ΓΣΕΕ

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτό το «πλαίσιο – συμφωνίας» της φτωχοποίησης και χρεοκοπίας της κοινωνίας και της οικονομίας και απαιτούμε την καταψήφιση του ώστε να μην  καταργηθούν όσα από τα ελάχιστα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα έχουν απομείνει και κυρίως ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Απαιτείται αυτή την κρίσιμη ώρα που διακυβεύονται ΒΑΣΙΚΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιώματα μας η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ των δυνάμεων της εργασίας και της κοινωνίας ώστε να αποκρουσθεί αυτή η ΑΔΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αρνούνται κατηγορηματικά να ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ και θα συνεχίσουν αταλάντευτα και σταθερά τον ΑΓΩΝΑ και την ΠΑΛΗ.

                                      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για να ακυρώσουμε τις καταστροφικές πολιτικές του Μνημονίου και όλων όσων τις στηρίζουν, οι οποίες οδηγούν στη διάλυση της οικονομίας και τον ελληνικό λαό στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και το περιθώριο.

Έχουμε μόνο έναν δρόμο!

Τον δρόμο της ενότητας και του αγώνα

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2012

 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ   

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

   Ο  Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

          Γκιγκούδης Απόστολος                     Χατζηαναστασίου Μιχάλης