Πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν πολύ καλό αγώνα βόλεϊ.  Η ομάδα του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης αν και έχασε από τον αήττητο του πρωταθλήματος Ηρακλή με 0-3 σέτ, στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στο δυνατότερο αντίπαλο καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες έδιναν μάχη πόντο, πόντο μέχρι το 17-17. Ο Ηρακλής με μπλοκ του Σμαραγδή ξέφυγε, 17-19, ο Εθνικός μείωσε σε 18-19, ωστόσο έχασε το σερβίς (18-20) και στη συνέχεια τρία εξαιρετικά σερβίς του Κράβαρικ έφεραν το σκορ στο 18-23…
Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με 4-8 στο β’ σετ, αλλά τα σερβίς του Ανέστη Δαλακούρα έφεραν την ανατροπή (9-8) με το σετ να εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. Ο Εθνικός αν και βρέθηκε πίσω στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ με 14-16, επέστρεψε ξανά στο ματς και προηγήθηκε με 21-17 για να φτάσει στο 24-21… Δεν τελείωσε το σετ στο πρώτο σετ μπολ (24-22), δεν έβγαλε καλές υποδοχές σε δύο σερβίς του Ντεσπέιν (24-24) και παρόλο που προηγήθηκε ξανά (25-24) τελικά το σετ πήγε στον Ηρακλή με μπλοκ του Κράβαρικ.
Μετά το 0-2 η ψυχολογία ήταν πλέον καθαρά με το μέρος του Ηρακλή, ο οποίος παρά την κόπωση από το παιχνίδι και το ταξίδι στη Μόσχα έφυγε από την Θράκη με το τρίποντο.» (πυγή http://www.volleyleague.gr)

Ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, το ίδιο και ο αρχηγός  του Εθνικού  Σιδηρόπουλος, που σημείωσε ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το δεύτερο σετ», και ότι ήταν και ζήτημα τύχης. Ενώ και ο προπονητής του Ηρακλή εκφράστηκε κολακευτικά για την εβρίτικη ομάδα στις δηλώσεις που έκανε για το NOVA, μετά το τέλος του αγώνα.

αντι τυπος