Αναζητούνται εθελοντές εξειδικευμένοι ιατροί, νοσηλευτές φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείων και γραμματειακής – διοικητικής υποστήριξης που θα στελεχώσουν το αναβαθμισμένο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο θα στεγάζεται στο πρώην Κέντρο Νεότητας (έναντι Εθνικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς) και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το σύστημα υγείας με άλλο τρόπο και δεν διαθέτουν κανενός είδους ασφάλεια ούτε και είναι εγγεγραμμένοι στο Ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η εθελοντική προσφορά εργασίας των Ιατρών, των Νοσηλευτών, των Φαρμακοποιών, των Βοηθών Φαρμακείων και  των διοικητικών υπαλλήλων κρίνεται απαραίτητη για να λειτουργήσει το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και η συμβολή τους στο τεράστιας σημασίας κοινωνικό εγχείρημα που θεσμοθετεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου, είναι πολύτιμη. Η ανταπόκριση  όλο και περισσότερων εθελοντών εξειδικευμένων συνεργατών θα βοηθήσει σημαντικά στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Υπεύθυνη κ. Καίτη Μακρή), στα τηλέφωνα 2551064227, 2551350203 fax 2551064235 αλλά και στα emails: ethelontismos@alexpolis.gr και gtip@alexpolis.gr.