Έξι θέματα έχουν θέσει δημοτικοί σύμβουλοι Ορεστιάδας στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Ορεστιάδας. Ανάμεσα στις ερωτήσεις, συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση του πρώην δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη για τις απευθείας αναθέσεις. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Η πρόσκληση της συνεδρίασης.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 24227/18.10.2024 πρόσκλησης σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής, που θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας την 31η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, για τη συζήτηση των θεμάτων τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν.5056/2023 «Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής – Προσθήκη άρθρου 67Α στον Ν.3852/2010», σας γνωστοποιούμε τα θέματα – ερωτήματα, τα οποία κατατέθηκαν ως την καταληκτική ημερομηνία 25.10.204.

Θέματα – Ερωτήματα προς συζήτηση

Ενημέρωση σχετικά με το αν στα πλαίσια μετεγκατάστασης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπρίνου από το κτίριο που στεγάζεται σήμερα στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυπρίνου, έχει εξεταστεί η δυνατότητα στέγασης στο κτίριο του πρώην Κτηνιατρείου Κυπρίνου

Δημοτικός Σύμβουλος: Μιχαήλ Στράντζελης

Ερωτήσεις για την Ειδική Δίμηνη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Δημοτικός Σύμβουλος: Χρήστος Καζαλτζής

Ενημέρωση σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις

Δημοτικός Σύμβουλος: Βασίλειος Μαυρίδης

Ερωτήσεις για την Ειδική Δίμηνη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Δημοτικός Σύμβουλος: Γεώργιος Καραγιάννης

Ερωτήσεις για την Ειδική Δίμηνη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Δημοτικός Σύμβουλος: Αθανάσιος Κυργιάννης

Διαδικασία απομάκρυνσης δέντρων, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως εντός του αστικού ιστού του Δήμου Ορεστιάδας

Δημοτική Σύμβουλος: Παυλίνα Κυρμάνη

Γραφείο Δημάρχου

Γραφείο Τύπου

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να ενημερώσουν την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν στην συνεδρίαση, δηλαδή με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονικά μέσα, έως την Τετάρτη 30.10.2024 και ώρα 12:00 (th.semen@orestiada.gr ή d.vlasakidis@orestiada.gr).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Θεοδώρα Σέμεν