Μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ. Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη και άγγιξε το 97,2%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά η ένωση να εκλέξει 18 αντιπροσώπους στην ομοσπονδία (ΠΟΑΞΙΑ).

Στο μεταξύ, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ. Η κατανομή των αξιωμάτων είναι η εξής:
Πρόεδρος Α/Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος Δ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Γενικός Γραμματέας Υ/Α΄ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος Α.Τ.ΔΡΑΜΑΣ/ΔΙ.ΑΣ.
Α΄ Αντιπρόεδρος Α/Α΄ ΤΣΙΑΜΗΣ Νικόλαος Τ.Α. ΞΑΝΘΗΣ
Β΄ Αντιπρόεδρος Α/Α’ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ Αναστάσιος Τ.Α. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Γ΄Αντιπρόεδρος Α/Α’ ΚΑΜΑΡΓΙΟΣ Δημοσθένης Δ.Α.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ / ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ/ΠΕΚΟΔΙΣΜΕ
Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Α/Υ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισάβετ Τ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
Οργανωτικός Γραμματέας Α/Α΄ ΧΑΤΖΑΚΗ Πασχαλιώ Δ.Α.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ/ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Εκτελεστικός Γραμματέας Α/Α΄ ΖΟΥΠΗ Κορίνα – Αικατερίνη ΓΕ.Π.Α.Δ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΘΡΑΚ. / Τ.Δ.Ε.
Ταμίας Υ/Α’ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗΣ Χαράλαμπος Α.Τ. ΞΑΝΘΗΣ/ΔΙ.ΑΣ.

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκαν και με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό ΑΜΘ Γιάννη Καραμανλή. Ο πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών εξέφρασε την επιθυμία για την συνέχιση της άψογης συνεργασίας σε θεσμικό επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τα πολυποίκιλα προβλήματα των υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.
Από τη μεριά του ο γενικός, έχοντας πλήρη γνώση των γενικότερων και ειδικότερων ζητημάτων της περιφέρειάς του, εξέφρασε την επιθυμία για αμοιβαία συνεργασία, αμφίδρομη επικοινωνία προς επίλυση των ζητημάτων των Αξιωματικών – στελεχών και τη βελτίωση των υπηρεσιακών – εργασιακών συνθηκών αυτών, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη. Παράλληλα, στη συνάντηση τέθηκαν από τον πρόεδρο της ένωσης αξιωματικών εκτός από τα θεσμικά, οικονομικά και
ασφαλιστικά ζητήματα, τα οποία τίθενται και από την ομοσπονδία  (Π.Ο.ΑΞΙ.Α) στη φυσική και πολιτική μας ηγεσία, σειρά ζητημάτων – προτάσεων σε επίπεδο περιφέρειας.