Στην Αλεξανδρούπολη και το Δημοτικό κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο κύπελλο υδατοσφαίρισης γυναικών, στις 14-19 Ιανουαρίου 2025.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε χτες Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στα γραφεία της ΚΟΕ, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την ανάληψη διοργάνωσης από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης του World Cup υδατοσφαίρισης Γυναικών. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που βάζει την Αλεξανδρούπολη στον παγκόσμιο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν από κοντά τις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου πόλο.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή το γεγονός ότι το World Cup της υδατοσφαίρισης θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, ο δήμαρχος είχε την ευγενή καλοσύνη να βρεθεί στα γραφεία μας και να συζητήσουμε λεπτομέρειες για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του τουρνουά. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα, προκειμένου να έχουμε μια ακόμα πετυχημένη διεθνή διοργάνωση στη χώρα μας».

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά μας που φιλοξενούμε μια παγκόσμια διοργάνωση στην πόλη μας. Αναδεικνύεται η Αλεξανδρούπολη και σαν χώρος αθλητικής φιλοξενίας. Ευχαριστούμε πολύ την Κολυμβητική Ομοσπονδία που εμπιστεύτηκε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά και να φιλοξενήσουμε όλες τις αθλήτριες και τους ανθρώπους που αγαπούν το πόλο και διαφημίζουν την πόλη μας, μέσω ενός πολύ σημαντικού και αγαπημένου αθλήματος όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα».

Στη συνάντηση μετείχε επίσης, και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης.