1Ένα τέλος σε κλοπές μοτοποδηλάτων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, κατάφεραν να δώσουν αστυνομικοί, καθώς εξιχνίασαν υποθέσεις κλοπών μοτοποδηλάτων, οι οποίες είχαν αναστατώσει την πόλη. Πρόκειται για δεκατέσσερις κλοπές και μία απόπειρα, οι οποίες διαπράχθηκαν από Απρίλιο έως Αύγουστο του 2024, στην πόλη και σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η συνδικαλιστική ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης σε συγχαρητήρια επιστολή της προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εξιχνίασαν την υπόθεση αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης για την εξιχνίαση δεκαπέντε (15) περιπτώσεων κλοπών μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, κατόπιν εμπεριστατωμένων ερευνών. Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο
ημεδαπών για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας κατάφεραν να εξιχνιάσουν εγκληματικές πράξεις στην πόλη μας, αποδεικνύοντας ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται, συνεχίζουν με ανιδιοτέλεια και επαγγελματισμό να πασχίζουν για τη διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ Παναγιώτης