Σε μία σοβαρή καταγγελία για τη χρήση των παιδικών χαρών στο Σουφλί, προχώρησε η παράταξη με επικεφαλής τον Σταμάτη Τσιακίρη, Δύναμη Ενότητας.
Η παράταξη προχώρησε σε καταγγελία τόσο στον δήμο όσο και στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου σχετικά με την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους γονείς όσον αφορά στην παρουσία στις παιδικές χαρές του δήμου ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο δημιουργώντας πρόβλημα στην λειτουργία τους.
Η Δύναμη Ενότητας ζητάει να υπάρχει να τηρείται ο κανονισμός λειτουργίας των παιδικών χαρών, ο οποίος απαγορεύει την παρουσία ενηλίκων οι οποίοι δεν συνοδεύουν ανήλικους.

Στο μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Σουφλίου Πασχάλη Χριστοδούλου. Ο κ. Χριστοδούλου, με δήλωσή του σε κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:
Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση του κεντρικού Έβρου συνιστούν εθνική, αναπτυξιακή, οικονομική και κοινωνική κερκόπορτα.
Αμφιβάλλει κανείς;

Στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τον Έβρο, περιλαμβάνεται η χρηματοδότηση οικογενειών οι οποίες θα εγκατασταθούν σε πόλεις και χωριά του βορείου τμήματος του Έβρου, από 6.000 έως 10.000 ευρώ.