Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστιάδας ανέλαβε την υλοποίηση της δράσης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ορεστιάδας».
Το «Orestiada Open Mall» είναι ένας μοναδικός προορισμός για ψώνια που συγκεντρώνει 76 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, υπηρεσιών, εστιατορίων και καφέ.
Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία και να παρέχουμε στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.
Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην εμπορική περιοχή της Ορεστιάδας.
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα εγκαίνια του Open Mall Ορεστιάδας την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 στις 19.30μμ. Οι δράσεις θα διοργανωθούν κατά μήκος της Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και στις παρακείμενες οδούς και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 23.00μμ.
Ελάτε να ανακαλύψετε την εμπορική περιοχή της πόλης μας, να περιηγηθείτε στα μαγαζιά που συμμετέχουν, να απολαύσετε μοναδικές προσφορές και να ζήσετε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!