Έκλεισε το μοναδικό τηλεοπτικό δίκτυο της ΡοδόπηςΜαύρο εκπέμπει η συχνότητα του Ροδόπη TV, του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Κομοτηνής. Ο σταθμός έκλεισε και τους λόγους εξηγεί με εμφανή την στεναχώρια και απογοήτευση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πανθρακικής Ραδιοτηλεόρασης ΑΕ Γιώγος Μαλούσης.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «T.V. ΡΟΔΟΠΗ»Αγαπητοί τηλεθεατές και φίλοι του τηλεοπτικού μας σταθμού «T.V. ΡΟΔΟΠΗ»Μετά από 34 συναπτά έτη αδιάλειπτης και συνεχούς παρουσίας του τηλεοπτικού μας σταθμού στα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και εθνικά δρώμενα του τόπου, της περιφέρειας και της πατρίδας μας, προσφέροντας αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση στο τηλεοπτικό μας κοινό, βρεθήκαμε δυστυχώς στην δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την λειτουργία του παρά το γεγονός ότι κατεβλήθη από μέρους μας πάσα δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε σε λειτουργία τον τηλεοπτικό μας σταθμό, που είναι ο μόνος στην νευραλγικής σημασίας περιοχή της Ροδόπη, όπου η έδρα και της περιφέρειας ΑΜΘ.

Οδηγηθήκαμε δε με βαριά καρδιά στην απόφασή μας αυτή κατόπιν επιπόνου σκέψεως και αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια των δυνατών επιλογών μας, διότι το συνεχώς αυξανόμενο κόστος λειτουργίας ,κατέστησε αδύνατη πλέον την συνέχιση λειτουργίας του τηλεοπτικού μας σταθμού, εάν μάλιστα ληφθεί υπόψιν ότι σε πολλές περιπτώσεις ενώ ήταν δυνατή η ενίσχυσή του από θεσμικούς τοπικούς φορείς , αυτοί δεν το έπραξαν, όπως όμως έπραξαν σε άλλα ΜΜΕ. Από της θέσεως του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου εκφράζουμε από καρδίας τις ευχαριστίες μας προς όλο το τηλεοπτικό μας κοινό που επί 34 συναπτά έτη μας αγάπησε και μας στήριξε ποικιλοτρόπως, το οποίο μάλιστα κατά τις ημέρες αυτές από όλη την περιφέρεια ΑΜΘ επικοινώνησε μαζί μας εκφράζοντας την λύπη του για την παύση λειτουργίας του τηλεοπτικού μας σταθμού. Με αυτή την ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων μας προς όλους τους τηλεθεατές και φίλους του τηλεοπτικού μας σταθμού, ευχόμαστε κάθε πρόοδο και ευημερία σε όλους του κατοίκους της Ροδόπης και της περιφέρειάς μας που ομόρφαιναν αυτό το ταξίδι ζωής μας. Με εξιδιασμένη εκτίμηση

ΜΑΛΟΥΣΗΣ Δ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α.Ε