Βραβεύτηκε για την προσφορά του ο συνεταιρισμός Ακρίτας Praxis

Στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά πετοσφαίρισης το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα, ο διοργανωτής Άθλος, τίμησε τίμησε τον υπουργό αθλητισμού της Σερβίας και πάντα αγαπητό φίλο της Ορεστιάδας Ζόραν Γκάϊτς, που βρέθηκε και πάλι μετά από χρόνια στην Ορεστιάδα για την πολυετή του προφορά στο άθλημα. Στον μεγάλο «δάσκαλο» του βόλεϊ, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις σπουδαίες επιτυχίες της Ορεστιάδας και παραμένει πάντα στις καρδιές της, τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Άθλου Γιώργος Τσολακίδης.

Ακολούθησε μία ακόμη σημαντική βράβευση σε έναν πιστό φίλο και «Χρυσό Χορηγό» του Άθλου, ο οποίος από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του συλλόγου, μέχρι σήμερα στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια διάκρισης της ομάδας, τον πρόεδρου της αλυσίδας σούπερ ,άρκετ «Praxis» Χριστόδουλο Παλιουργιώτη Χριστόδουλο.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Παλιουργιώτη για την στήριξη και προσφορά του στο σύλλογό απένειμε το μέλος της διοίκησης Νίκος Ουζουνίδης.

Η διοίκηση του Άθλου, για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι δεν ξεχνά τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής.